NOTÍCIES

Ja estan a la venda les entrades dels espectacles de pagament

De l’1 al 30 de juny les podeu adquirir exclusivament online amb descompte

31 de maig de 2016

Enguany us proposem 3 nous espectacles de pagament juntament amb la Taverna d’Enrico, el clàssic incombustible de la Festa del Renaixement. A partir de demà les entrades es poden adquirir per internet gaudint d’un descompte per compra anticipada (fins el 30 de juny).

Teatre, circ, música, humor o clàssics universals del teatre, es combinen en els espectacles que la Festa del Renaixement us proposa per aquesta edició. Gaudiu de les representacions i de la festa en espais singulars de la Tortosa antiga amb els següents espectacles:
 

La Taverna d'Enrico, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.
El buc insígnia de la Festa del Renaixement, on un seguit de personatges pintorescs us mostraran la seva forma de viure, plena d’alegria i humor, això sí sempre, pendents de no fer massa guirigall per no provocar l’autoritat...

Comprar entrada La Taverna d'EnricoMolt Soroll per res EMTT la Companyia 

Una obra amb personatges irrepetibles, dues històries d’amor entrellaçades, una de romàntica i, l’altra, enginyosa i juganera, plena de picabaralles, en una comèdia d’embolics on l’amor acaba triomfant ambientada a la Tortosa del segle XVI.

Comprar entrada Molt soroll per resTaverna Enrico XX Festa del Renaixement

Molt Soroll per no res - XX Festa del Renaixement

                                                                                                                                                                                                                                       

                                                                                                                                                                                                                                              In Commedia Lo TAT
Un noble vidu, fa tot el que pot per trobar esposa que li doni el fill que heretarà la seva fortuna. Un espectacle amb situacions delirants i esbojarrades en el decurs del qual, coneixerem els personatges que conformen aquesta noble i peculiar nissaga familiar.

Comprar entrada In Commediasaltasbancos-petit_641

in-commedia-cartell-petit_632 

 

                                                                         

Saltasbancos Entr’Act

Ja són aquí! Ja han arribat! Veniu a veure els comediants! Veniu a veure els músics! Veniu a veure els mags! Un espectacle delirant en que la gota d’aigua fa vessar el got i tot acaba passant en un ambient festiu i excitant. El públic, encantat, pren part de la festa amb humor i estil. Vine a xalar amb els Saltasbancos!

 

Comprar entrada In Saltasbancos

Venda online al web de la Festa del Renaixement a partir de l’1 de juny, descompte per venda anticipada fins el 30 de juny.

 

MÉS NOTÍCIES DE LA FESTA

Nova imatge gràfica contra les agressions sexuals

L'Ajuntament de Tortosa, a través de l'àrea de Serveis a les Persones, i en coordinació amb les regidories de Seguretat, Festes i Joventut, ha reforçat la campanya de prevenció de les agressions sexuals i comportaments sexistes a la ciutat amb una nova imatge gràfica. La campanya incorpora un missatge al lema anterior que incidia en el fet que 'Només un sí és un sí', remarcant que no hi ha cap excusa que justifique aquestes actituds: ara, doncs, apel·la a que 'Mira-t'ho com vulgues... Només un sí és un sí', i juga amb diverses imatges que volen transmetre que, malgrat qualsevol premissa, aquestes accions són intolerables en tots els casos.

La nova campanya arriba coincidint amb el període de màxima activitat festiva a la ciutat, especialment pel gran moviment de gent durant la Festa del Renaixement i les festes de la Cinta, tot i que el missatge s'estén a qualsevol àmbit festiu (ja siga per les festes dels barris o en l'entorn de l'oci nocturn) i, en general, a qualsevol àmbit de vida a la ciutat. Tot i això, tant la regidora d'Acció Social, Igualtat i Drets Civils, Mònica Ripoll, com el regidor de Festes, Domingo Tomàs, han destacat el caràcter preventiu d'aquesta campanya, ja que no hi ha constància que s'haja produït cap denúncia durant la Festa del Renaixement o la Cinta.

Per donar-la a conèixer a la ciutadania, s'han editat uns futlletons informatius que aquesta setmana ja es distribuiran entre els punts d'informació de la Festa així com a les tavernes de la Ruta de la Saboga perquè tothom sàpiga com actuar davant qualsevol conducta inadequada.

En aquest sentit, la Policia Local de Tortosa mantindrà la seua presència habitual al carrer durant la Festa del Renaixement, com fa en totes les activitats que comporten una gran concentració de públic. D'una banda, amb agents uniformats, però també amb altres que es passejaran vestits de paisà. Aquests agents observaran i vigilaran els diversos espais de la Festa amb caràcter preventiu, i estaran preparats per intervindre si fa falta, preguntant, mediant o activant el sistema policial si es produeix alguna actitud fora de lloc.

 

D'altra banda, i malgrat que la comissaria de la Policia Local està situada al bell mig dels llocs on es du a terme la Festa del Renaixement, a la plaça de la Immaculada a Remolins, també es comptarà amb la unitat mòbil d'atenció a la ciutadania, que es desplaçarà a diferents ubicacions del nucli històric per atendre qualsevol necessitat.
 
La regidora d'Acció Social, Igualtat i Drets Civils, Mònica Ripoll ha avançat, també, que en poques setmanes quedarà enllestit el Pla d'abordatge de les violències sexuals de Tortosa, que té previst actuar en diversos àmbits que ajuden a reforçar la prevenció de qualsevol agressió o comportament sexista que puga tindre lloc a la ciutat en qualsevol moment de l'any.

D'altra banda, i malgrat que la comissaria de la Policia Local està situada al bell mig dels llocs on es du a terme la Festa del Renaixement, a la plaça de la Immaculada a Remolins, també es comptarà amb la unitat mòbil d'atenció a la ciutadania, que es desplaçarà a diferents ubicacions del nucli històric per atendre qualsevol necessitat.

 

17 de juliol de 2019
La Festa del Renaixement Ajuntament de Tortosa
C. Sant Felip Neri 1, 43500 Tortosa. Tel. +34 977 440 901. Fax. +34 977 585 852
Fiesta de Interés Turístico Nacional Festa Local d'Interès Turístic de Catalunya Placa d'Honor del Turisme de Catalunya 2005