ESPECTACLES

Espectacles fixos

EN ELS ESPAIS AMB MÉS ENCANT

FITXA ARTÍSTICA

Endinseu-vos al segle XVI a través del so del llaüt, la tiorba i la viola de mà. Una demostració pràctica i amb explicacions de la música que es tocava al Renaixement.

Preu:
Gratuït
FITXA ARTÍSTICA

L’estiu de l’any 1495, tres anys després de l’expulsió dels jueus, Blanca, la jueva de Tortosa, torna d’amagat a casa per retrobar-se amb la seua germana Judit, que es va convertir al cristianisme. Blanca coneixerà la realitat dels jueus conversos, i el seu nou dia a dia, sense perdre les arrels. Espectacle de teatre i cants jueus medievals amb ambientació musical.


 

Preu:
Gratuït
FITXA ARTÍSTICA

Contacontes especial del Renaixement amb peluixos i taller de dibuix, a càrrec d'Irene López i Meritxell Algueró, autores del conte Els Secrets de les Hortes de Pimpí.


 

Preu:
Gratuït
FITXA ARTÍSTICA

La musa de la música inspira a aquests joves intèrprets. Grans temes de l’època que ens portaran l’esperit del Renaixement.

Preu:
Gratuït
FITXA ARTÍSTICA

Exposició permanent de les il·lustracions de Meritxell Algueró per al conte del Renaixement "Els secrets de les Hortes de Pimpí".

Preu:
Gratuït
FITXA ARTÍSTICA

Els millors cavallers de la ciutat es troben per honorar la visita del Papa Adrià i oferir-li la millor exhibició de torneig cavalleresc. El mateix Papa assistirà a les justes en el seu honor, abans de marxar camí de Roma. I moltes de les famílies nobles de Tortosa acudiran a aquesta gran fita.


Donatiu 1 € a benefici de i’Ass.de Familiars i Malalts d’Alzheimer de les Terres de l’Ebre

Preu:
Gratuït
FITXA ARTÍSTICA

L’art del funambulisme ja existia a l’antiga Grècia: veure en suspens caminant per l’aire un home que tenia la planta del peu més ampla que el camí per on anava. Aquesta volatinera i funambulista aterra per primer cop a la nostra Festa del Renaixement per realitzar els seus salts, danses, piruetes i proeses davant de tot el públic.

Preu:
Gratuït
FITXA ARTÍSTICA

Concert de Cant Renaixentista a càrrec dels alumnes de Cant Històric del Proto-fest. El concert serà una mostra del treball dut a terme durant les classes magistrals de Pilar Moral, amb Josep Mateu al clavicèmbal.


Entrada gratuïta amb reserva a través de https://proto-fest.com/


una mostra del treball dut a terme durant les classes magistrals de Pilar Moral, amb Josep Mateu al

clavicèmbal

 

Preu:
Gratuït
La Festa del Renaixement Ajuntament de Tortosa
C. Sant Felip Neri 1, 43500 Tortosa. Tel. +34 977 440 901. Fax. +34 977 585 852
Fiesta de Interés Turístico Nacional Festa Local d'Interès Turístic de Catalunya Placa d'Honor del Turisme de Catalunya 2005