Notícies

Publicat el 14/12/2011

Conferència sobre en Cristòfol Despuig

Descobriu la seua fascinant vida

Si voleu saber alguna cosa més sobre un dels tortosina més il·lustres, aquest dijous 15 de desembre a l'Auditori Felip Pedrell (19.30 h) hi ha una conferència a càrrec d'Enric Querol Coll, doctor en Filologia Hispànica, i especialista en la figura de Cristòfol Despuig i les lletres tortosines a l'edat moderna, organitzada per l'Institut Cristòfol Despuig.

Es tracta d'una conferència molt interessant, atesa la magnitud de la figura del personatge, ja que, a més de ser l'autor dels Col·loquis de la Insigne Ciutat de Tortosa, Despuig tingué una agitada vida, plena d'episodis interessants i conflictes, amb les famílies poderoses de la ciutat o la Inquisició, en el marc de la lluita pel poder a la Tortosa del segle XVI.

Ens agrada aquesta conferència perquè en Despuig és una de les principals fonts per conèixer la Tortosa del Renaixement. És més, durant els dies de la Festa del Renaixement el podreu trobar passejant pel nucli antic de la ciutat, o en algun espectacle. De moment, aquest dijous podreu saber més sobre aquest personatge tant interessant.

  • dimecres,14 de desembre de 2011
  • Ajuntament de Tortosa

    Copyright ©2017. Ajuntament de Tortosa. Tots els drets reservats

  • Festa del Renaixement. Tortosa

    C. Sant Felip Neri 1, 43500 Tortosa, Tel. +34 977 440 901. Fax. +34 977 585 852 | Contacte